Il <Capolemole Rosso di Marco Carpineti> stammer fra en blanding af Nero Buono, Montepulciano og Cesanese druer dyrket i Cori området i provinsen Latina. De originale vinmarker er beliggende på vulkansk jord, i en højde mellem 250 og 350 meter over havets overflade. Vinifikationen inkluderede en fase med alkoholisk gæring i rustfrit stål ved kontrolleret temperatur, med maceration sammen med skind i 15 dage. Lagringen fandt sted i store fade og barriques i 12 måneder.
CAPOLEMOLE ROSSO MARCO CARPINETI: SMAGNINGEN
Marco Carpinetis præsenterer sig med en intens rubinrød farve. I næsen udtrykker den aromaer af syltede skovbær, der ledsages af delikate antydninger af vanilje og mørke krydderier. Smagen er fyldig og indsmigrende, understøttet af strukturerede tanniner og en delikat frisk-salt eftersmag, der fortsætter i finalen. Ved bordet passer den godt til pølser og modne oste samt til retter med rødt kød eller vildt.