Vi sender vores produkter med ekspresbud.

Levering til Danmark sker inden for 5 hverdage fra tidspunktet for ordrebekræftelse, fra mandag til fredag fra 9:00 til 18:00.

Du modtager en e-mail, når købet er gennemført og betalingen er modtaget, som informerer dig om forventet leveringsdato.

Du modtager en e-mail, så snart de produkter, du har bestilt, forlader vores varehuse, og via et link kan du følge sporingen af din pakke og til enhver tid vide, hvor dine produkter er.

• 1 flaske: 98,37 DKK 

• Fra 2 til 6 flasker: 113,63 DKK 

• Fra 7 til 15 flasker: 159,42 DKK 

• Fra 16 til 19 flasker: 197,57 DKK 

• Fra 20 til 24 flasker: 304,31 DKK 

• Fra 25 til 30 flasker: 380,63 DKK 

• Fra 31 til 36 flasker: 418,78 DKK 

• Fra 37 til 42 flasker: 602,58 DKK 

• Fra 43 til 48 flasker: 656 DKK 

• Fra 49 til 54 flasker: 744,50 DKK 

• Fra 55: 1489 DKK

I købsfasen vil omkostningerne ved forsendelse og leveringstider altid være angivet i din indkøbskurv.

TRANSPORT OG SIKKER EMBALLAGE 

Dine produkter kommer altid intakte frem takket være brugen af certificeret emballage til transport af glas og skrøbelige produkter.

Forsendelsen er altid dækket af forsikring i tilfælde af tab, tyveri eller total brud.

Så snart vinene forlader vores lagre, vil du modtage en e-mail med sporingskoden for din ordre, og du vil altid kunne vide leveringsdagen og hvor dine varer er.

Men i tilfælde af, at du modtager en beskadiget eller manipuleret pakke eller en delvis levering, skal du fremhæve denne uregelmæssighed ved at skrive på leveringsdokumentet, som vil få kureren til at underskrive ordet "RESERVE", som senere beskriver den identificerede anomali.

Giv derefter Etilikas kundeservice besked om hændelsen på [email protected], vedhæft billeder af skaden, emballage og eventuelle beskadigede produkter.

RETUR OG REFUNDERING 

Fortrydelsesretten er garanteret på alle køb foretaget af privatkunder på Etilika.it inden for 14 dage efter levering af ordren.

Send en e-mail til [email protected], hvor du erklærer, at du ønsker at returnere de købte produkter, med angivelse af dit navn og det tilhørende ordrenummer.

Varerne skal returneres intakte, ubeskadigede, i nøjagtig samme forhold, som de blev leveret af kureren.

Du kan returnere varerne på enhver måde, og forsendelsesomkostningerne er for din regning.

Vi anbefaler, at du bruger den samme emballage, som den blev leveret i, for at undgå brud.

Ved modtagelse af varerne refunderer vi via den betalingsmetode, du foretrækker (bankoverførsel, kreditkort eller løbende konto), i tilfælde af at varerne er intakte, der ikke er beskadigede etiketter eller andre skader.

HVIS VINEN SMAGE AF CAP?

Selvom det sker meget sjældent, kan det ske, at din vin smager som en prop.

Hvis du finder en ødelagt vin eller vin, der smager som en prop, så hold flasken halvfuld og med den originale prop, skriv til os på [email protected] eller ring til os på 06 2186733.

Vi sørger for at inddrive flasken for vores regning og du modtager en rabatkode på samme beløb som flasken, så længe du giver os besked inden for 2 måneder efter købet.