Etilika er online vinbutik med de bedste italienske vine.Her kan du købe gode vine til nedsatte priser udvalgt af vores ekspert sommelierer fra de mest berømte italienske vingårde og de bedste håndværksproducenter.

Hvorfor Etilika?

Fordi vi smager hver vin og hver årgang, før vi sætter dem til salg.

Fordi vi har nogle af de bedste priser på markedet (sæt os på prøve!) Fordi vi leverer din vin på 24/48 timer med ekspresbud.

For takket være Etilika Tasting Grid hjælper vi dig altid med at vælge den perfekte vin til dig.

Fordi vi mener, at konservering af vin er et grundlæggende aspekt for at garantere dens kvalitet over tid.

I Etilika for at holde vinen på en håndværksmæssig måde bruger vi vores egne lagre med mere end 200.000 flasker, hvor vi kontrollerer temperatur og luftfugtighed 365 dage om året.

Fordi vi til forsendelser bruger patenteret emballage til transport af flasker vin, der altid ankommer til dit hjem intakte, og vinene vil bevare deres oprindelige organoleptiske egenskaber.

Det anvendte materiale er fuldstændig genanvendeligt.

 Fordi det er muligt at anmode om vores dedikerede assistance til enhver tid, hvormed du også kan gå videre med købet ved hjælp af et simpelt telefonopkald fra mandag til fredag fra 9 til 18.

 Fordi du vil være i stand til at spore håndteringen og forsendelsen af hver ordre i realtid fra køb til levering.

 Fordi i den uheldige hypotese, hvor produktet lugter som en prop, sender vi dig et værdibevis af samme værdi.

For takket være rammeaftalerne med producenter og distributører er vi blandt de meget få, der tillader reservationer af særligt vigtige vine, der endnu ikke er på markedet.

Fordi vi accepterer de mest forskellige betalingsmetoder såsom Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Poste Pay, PayPal, Satispay, bankoverførsel og efterkrav, og sikkerheden for hver transaktion er garanteret af en af de vigtigste betalingsstyringsplatforme og sikkert i Europa.

For vi har gjort alt dette i mere end 60 år med uendelig passion.