- På tilbud!
Fragt fra 99,- | Fri fragt 2.250, - 3-5 hverdages levering direkte fra Italien
Fragt fra 99,- | Fri fragt 2.250, - 3-5 hverdages levering direkte fra Italien
Lambrusco Otello di Ceci høstes i begyndelsen af oktober i Parma-bakkerne.Mosten fås ved en blød presning.Vinificeringen er i rødt eller macerationen af skallerne med gentagne overpumpninger, hvilket gør det muligt at udvinde alle farvestofferne og de typiske aromaer i disse druer.Efter gæring ved kontrolleret temperatur lader man den hvile i længere tid, så vinen naturligt renser sig for urene stoffer, derefter lægges den i temperaturkontrollerede isobariske tanke, hvor den anden gæring finder sted.Denne sidste operation, der varer omkring 3 måneder, går forud for sterilfiltrering og aftapning.Lambrusco Otello Gold Label kan betragtes som Cantine Cecis mesterværksvin.
Lambrusco Ceci Otello Gold Label har en mørk rubinrød farve med violette reflekser.Næsen er intens og elegant med aromaer af bær, brombær, hindbær, jordbær og friske blomster.I munden er den frisk, sød, let tannisk, velafbalanceret med en behagelig vedholdenhed i afslutningen
Salumi, bollito di carni miste
Amici
Calice Medio
Ceci
Strada Provinciale di Golese, 99, 43056 Torrile PR
Otello Ceci, oste dell a provincia parmense, alla fine degli anni trenta si accorge del grande apprezzamento da parte di clienti della sua trattoria del Lambrusco che offriva alla mescita, frutto della vendemmia delle uve acquistate vai alla cantina
Gå til Vinerie