- Ny
- På tilbud!


Mere end 14.000 positive anmeldelser
3-5 Hverdages Levering Fra Italien
Rask og pålidelig levering
Affinamento
Aroma fruttato
Corpo medioRecioto della Valpolicella Valpantena di Bertani er opnået fra Corvina Veronese druer (80%) og Rondinella (20%), dyrket på bakkerne i Valpantena, nord for Verona, på jord af kalkmudder og kalkler, naturligt rige på jern. Efter manuel udvælgelse og høst blev drueklaserne transporteret til frugtladen, hvor de blev placeret i kasser i ét lag for at kunne tørre i 150 dage. Den alkoholiske gæring, der omdannede sukker til alkohol, foregik først ved en temperatur på 4-5°C og steg derefter til 18°C. Før markedsføring blev Bertanis Recioto della Valpolicella Valpantena di Bertani lagret på 30 hektoliter kirsebærtræsfade i 12 måneder og på flaske i mindst 3 måneder.
Recioto della Valpolicella Valpantena di Bertani fra Bertani har en dyb rubinrød farve. I næsen frigiver den dufte af blomme, kirsebær og modne skovbær, der går sammen med noter af kakao, vanilje og mørke krydderier. Smagen er blød og indsmigrende, præget af en elegant og velintegreret sødme samt en behagelig smag med frugtagtige, krydrede og mineralske toner. Lang og vedvarende eftersmag. Egner sig godt til tørret kager som også til desserter med chokolade og creme.
Dolcezza
Acidità
Sapidità
Mineralità
Tannicità
Corpo
Alcolicità
Persistenza
Intensità
Complessità
Aromaticità
Floreale
Speziato
Fruttato
Erbaceo
Equilibrio
Bevibilità
Longevità
Crostata di crema e amarene; Torta Caprese

Occasione speciale

Calice Medio

Fino al 2026