- Ny


Fragt fra 99,- | Fri fragt 2.250, - 3-5 hverdages levering direkte fra Italien
Fragt fra 99,- | Fri fragt 2.250, - 3-5 hverdages levering direkte fra Italien
Valpolicella Ripasso Superiore Regolo di Sartori er produceret med 55% Corvina Veronese, 25% Corvinone, 15% Rondinella og 5% Croatina.Vi er i bakkerne nord for Verona, på leret-kalkstensjord.Under høsten udvælges druerne i vingården, hvorefter der fortsættes med en delikat knusning-afstilkning og gæring ved en kontrolleret temperatur i 8-10 dage."" gennemgangen "" finder sted i februar;denne traditionelle teknik består i gæring af vine fra samme eller tidligere år på gæret presserester af tørrede druer til fremstilling af amarone.Det har til formål at styrke og styrke Valpolicella.Vinen, der således "omgås" får farve, struktur, aromaer, tanniner og omkring 1/1,5% mere end den originale vin.Efter den efterfølgende malolaktiske gæring begynder raffineringen i omkring 18-24 måneder, hvilket også omfatter en passage i mellemstore og store tønder.Efter aftapning hviler vinen i mindst 6 måneder på flaske.
Regolo di Sartori har en lys granatrød farve;næsen er intens i aromaerne af rød frugt i alkohol, søde krydderier og mentolerede balsamer.I munden er den bred, med kirsebærsmag, fløjlsbløde tanniner og en god balance mellem hårdhed og blødhed.Godt med stuvet flæskekind.
Guancia di Maiale stufata.
Amici
Calice Ampio
Fino al 2030
Sartori
Via Casette, 4, 37024 Arbizzano-Santa Maria VR
La famiglia Sartori a fine '800 possedeva un albergo la cui locanda consumava molto vino, motivo che spinse Pietro nel 1898 a comprare il primo vigneto. Questo fu l'inizio di un percorso familiare di crescita che non accenna tutt'oggi a distrarsi.
Gå til Vinerie